Artikler

Den dejligste ferie med min familie

Så det det endelig snart jul. Det var lige blevet juleferie, og jeg havde fået tidligt fri fra skole. Jeg havde virkelig glædet mig til jul og nytår. Det var en dejlig pause man kunne få fra skole. Jeg havde planlagt en masse ting med mine venner. Vi skulle ud at spille fodbold, og spille en masse PlayStation. Jeg bruger meget tid med vennerne når der ferie.  Det også sjældent jeg tager ud at rejse, da mine forældre ikke er så stærkt økonomiske. Det ikke fordi vi mangler penge, men det heller ikke fordi vi bare flyder med penge. Jeg sad derhjemme og spillede noget PlayStation med vennerne. Vi spillede Fifa mod hindanen. Jeg plejer altid vinde over de andre. De mener også selv at jeg er den bedste af os. Jeg har også spillet det siden jeg var helt lille. Det har altid været mit yndlingsspil. Imens jeg spillede, kunne jeg høre mine forældre komme hjem. De råbte efter mit navn og min søster. De sagde de havde en stor nyhed. De kommer altid hjem på samme tid, fordi begge arbejder på den samme restaurant. Men jeg tog så ind i stuen til dem, og spurgte hvad den store nyhed var. De fortalte mig og min søster, at de havde bestilt en ferie til os i Frankrig. Det var virkelig en stor nyhed. Det var et fantastisk sted at tilbringe julen, og nytåret. Jeg spurgte dem, hvordan de havde fået råd til ferien, og de sagde de havde fået et lån fra Letfinans. Jeg var så glad, for nu havde vi endelig penge til at kunne rejse. Der gik nogle få dage og vi rejste til Frankrig. Det var en fantastisk rejse, en af de bedste oplevelser jeg havde haft. Jeg glædede mig virkelig til at kunne rejse igen. 

Similar Posts