Artikler

3 små ting i indretningen, der gør en stor forskel

Kender du følelsen af at have behov for at ændre dit hjems indretning, men samtidig orker du heller ikke at gå i gang med et stort projekt. Ønsker er egentlig at få en rimelig stor effekt ud af en lille indsats. Her kommer nogle bud på hvilke forandringer du kan foretage, som faktisk kan ændre en helt del ved dot hjem. 

Gardiner fra gardinbus Roskilde  

Der findes mange forskellige typer gardiner og derfor kan man sagtens finde gardiner til et hvert rum i hjemmet. Du kan skifte udtrykket i et rum ved at ændre gardiner, for eksempel kan man ændre nogle meget lette og romantiske gardiner til mere tunge og luksuriøse gardiner. Dermed kan rum nemt blive langt mere moderne og minimalistisk blot ved at ændre på din gardiner. 

Fordi gardiner kan have forskellige funktioner, får de også hvert sit udtryk. Eksempelvis er mørklægnings gardiner ofte meget praktiske at se på. Mens der også findes fine lette gardiner der mest af alt er til pynt og ikke har så stor praktisk funktion. Generelt så kan gardiner give noget tekstur og blødhed til de ellers hårde vægge og vinduer. 

Ønsker du at se et stort udvalg af gardiner så tjek gardinbus Roskilde. De kan hjælpe dig med at finde de perfekte gardiner til det udtryk du ønsker at skabe i det pågældende rum. For den store erfaring gardinbus Roskilde har gør at de nemmere kan visualiserer dine øsnker og tanker.  

Puder og tæpper 

Nogle andre former for tekstil som også er nemmere at skifte ud er tæpper og puder. I forhold til tæpper kan det måde være i plaid udgave og som gulvtæpper. Du kan vælge forskellige stilarter. Selvom de alle bidrager med en form for varme, så vil den være endnu større hvis du for eksempel vælger marokkanske tæpper i flotte farver og mønstre. 

Større tæpper kan godt være lidt dyre, men tit er de dog alligevel en god investering. Som bonus kan de have en god effekt på akustikken i rummet. 

Puder kommer også i mange farver og former, så her kan du også nemt udtrykke din personlige stil. Det er sjældent særlig dyrt at købe nye pudebetræk, derfor er det nemt at ændre smag og vise det i din indretning,  

Billedvæggen  

Der findes efterhånden så mange forskellige steder hvor du kan købe plakater rimelig billigt. Derfor kan en nem måde at ændre indretningen på være blot at udskifte nogle af dine plakater med nogle andre. På den måde skal du ikke en gang til at lave et nyt hul i væggen. 

Med plakater kan du også nemt tilføje mere farve til dine vægge, hvis du vælger nogle farverige motiver. Men du kan også tone ned, ved at vælge plakater i mere naturlige farver eller sort hvide motiver. Altså kan din indretning pludselig afspejle dit humør. Da du egentlig kan have en håndfuld ekstra plakater du kan skifte rundt med, når behovet melder sig.  

Similar Posts