Artikler

3 utrolige fakta om Tour De France

Tour De France er et udmattende løb, der tilbagelægger mere end 3.000 km på kun 23 dage. Det er ikke underligt, at kun de stærkeste og mest veltrænede cyklister kan gennemføre løbet. Men det, der gør løbet endnu mere fantastisk, er det faktum, at det blev organiseret første gang tilbage i 1903 – for over hundrede år siden! Og den dag i dag er Tour De France stadig et af de mest populære og prestigefyldte cykelløb i verden.

Her er tre utrolige fakta om Tour De France:

1. Det første Tour De France nogensinde blev afholdt i 1903, og det blev vundet af Maurice Garin.

2. Løbet afholdes hvert år og strækker sig over mere end 3.000 km.

3. Kun de stærkeste og mest veltrænede cyklister kan gennemføre løbet.

Hvem har vundet Tour de France?

Maurice Garin var den første vinder af Tour De France nogensinde i 1903. Siden da har mange cykelryttere vundet det prestigefyldte løb flere gange. Den mest succesfulde rytter er Lance Armstrong, som har vundet løbet hele syv gange, hvilket er rekord. Andre bemærkelsesværdige vindere er Miguel Indurain, som vandt fem gange, og Bernard Hinault, som vandt fire gange.

Fakta om Chris Froome

Chris Froome er en britisk cykelrytter, der har vundet Tour De France fire gange. Han blev født i Kenya i 1985 og flyttede til Storbritannien, da han kun var to år gammel. Han begyndte at cykle i en ung alder og viste sig hurtigt som en talentfuld rytter. Han blev professionel i 2007 og sluttede sig til holdet Barloworld. I 2009 sluttede han på andenpladsen i Vuelta a Espana – et af de mest prestigefyldte cykelløb i verden. Efter at have vundet Tour De France for første gang i 2013 fortsatte han med at vinde det igen tre gange mere. Froome anses i øjeblikket for at være en af de største cykelryttere gennem tiderne.

Fakta om Primoz Roglic

Primoz Roglic er en slovensk cykelrytter, der har vundet Tour De France to gange. Han blev født i 1987 og begyndte at cykle i en ung alder. Han blev professionel i 2008 og blev medlem af Adria Mobil-holdet. I 2015 vandt han Vuelta a Espana – et af de mest prestigefyldte cykelløb i verden. Efter at have vundet Tour De France for første gang i 2017, fortsatte han med at vinde det igen i 2020. Roglic anses i øjeblikket for at være en af de største cykelryttere gennem tiderne.

Find CupoConcepts rabatkode til Oister her.

Similar Posts