Artikler

Få mere overskud på kontoen i de stramme måneder

Elsker du onlinehandel, men bliver holdt tilbage af din konto ?

Så er det her nok uden tvivl noget for dig. Det er nemlig en ny slags konto der fungerer lidt som en kasse kredit. Alt det du køber med den, bliver lavet om til afbetaling. Det betyder at du kan flytte din køb til måneder hvor du har bedre råd. Har du altså en måned hvor de kedelige regninger regner ned over dig, så kan du flytte din indkøb til andre måneder. 

Kontoen som du f.eks. kan få ved viabill er lavet til at blive brugt i alle slags butikker. Den kan stort set bruges i alle netbutikker i Danmark. Dermed kan du købe alt du skal bruge på afbetaling. Varer som tøj, sko, frækt undertøj, legetøj, kosmetik, værktøj, mad, sommerdæk, hård hvidevarer ja endda sexlegetøj

Det er utrolig nemt at komme igang. Alt du skal bruge er et nemid og dit kredit kort. Så snart du er tilmeldt får du besked om at du kan gå igang. Det gode ved kontoen er at den ikke koster noget at have, med mindre du bruger den. Har du altså et par måneder hvord den ikke er nødvendig, så lader du blot værre med at bruge den. Når den ikke bruges kommer der heller ingen udgifter. 

Hvordan bruger jeg den når jeg skal handle ?

Når du skal købe i de forskellige onlineshops, så skal du dybest set gøre som du plejer. Du lægger de varer i kurven som du ønsker at købe og går til kassen. Det er så nu at du skal ændre lidt på det du plejer. Frem for at bruge dit kort eller mobilepay, vælger du nu den nye konto. 

Pengene trækkes nu ikke længere på din bank. De lægges til beløbet på den nye konto. Her kan du så efterfølgende logge ind og afgøre hvor hurtigt du vil betale det samlede beløb retur. 

Similar Posts